Syksy saapuu, ja koulut ovat alkaneet. Paljon on kerennyt sattua ja tapahtua sitten viime postauksen.. Ensimmäisenä tulee mieleen hauska reissu Poriin heinäkuussa. Käytiin moikkaamassa Sinin kasvattajaa ja Roki-veljeä göötti-erkkarissa. Päivä jatkui löhöilyllä Yyterin rannalla ja Sinistä sukeutuikin varsinainen rantaleijona.;) Harmi vain, kuvia ei tuolta päivältä ollenkaan ole. Loppukesäloma hurahti kuin siivillä, mökkeilimme paljon ja koirat tulivat tietysti aina mukaan. 

IMG_7525-normal.jpg

Koulujen alettua Nellalla on alkanut jonkinmoinen "jälki"karvanlähtö. En ymmärrä minkä vuoksi kaikki karva täytyy tiputtaa nyt alkusyksystä, mutta ei auta itku markkinoilla. Olemme Marin kanssa vuorotellen vieneet Nellaa metsään harjattavaksi (pihalla ei parane harjata, tai muuten joku kuvittelee lumikuuron yllättäneen. Valitettavasti karva vain ei häviä pihalta ihan yhdessä yössä..) Metsään onkin jäänyt aimo keko karvaa muistoksi Nella-muorista. Joku varmaan kuvittelee, että siellä on keritty lammas tai muuta vastaavaa.. Nellaa harjatessa kävikin mielessä, että miksi joku kasvattaa lampaita karvan vuoksi, kun Samojeditkin ovat olemassa.:) No, nyt karvaa ei (huoh) onneksi ole enää jäljellä paljoa, ja tänään Mari taisikin viedä Nellan viimeisen kerran metikköön siistittäväksi. 

IMG_7529-normal.jpg

Hehhheh, harjatkaa vain rauhassa, kyllä tätä riittää..;)

Nella sairasti noin viikko sitten jonkinlaisen koirien "oksennustaudin". Vatsa oli löysällä, ja Nella oksensi jonkin kerran, sekä oli muuten vähän vaisun oloinen. Onneksi Nellan oireet menivät pian ohitse, mutta valitettavasti Sinillä oli tänään samoja oireita. Vatsa oli löysällä, ja hmm.. Omistajat joutuivat siivoamaan jäljet, kun Sinkalla oli sattunut pikkainen "vahinko" sisälle. Kaiken lisäksi on satanut melkein joka päivä, ja koirat ovat aina ihan märkiä lenkin päätteeksi. Tällaista tämä koiranomistajan arki välillä on, pohdin kun hölköttelen sateessa kuraisten tyttöjen kera... Oikein odotan kauniita kuulaita syyspäiviä, kun saa ihastella ruskan värikirjoa! Lukio on itselläni alkanut, ja toivotaan että aika riittää sekä tyttöjen kanssa touhuamiseen että kouluun. Luulen että jos jostain jää aikaa puuttumaan, niin se on tuo jälkimmäinen.. Toistaiseksi kaikki on kuitenkin sujunut hyvin, ja aika on riittänyt hienosti molempiin!:) 

IMG_7535-normal.jpg

Melkoisen tuttu näky, yli-innokas göötti-tyttö valmiina lenkille..<3 

Työn iloa kaikille, ja tsemppiä koulujen alkuun ja sateessa lenkkeilyyn koirien kanssa. Saapuu se uusi kesä taas ensi vuonna! (sitä odotellessa..) Tässä vielä jonkinlainen mietelause syksyn synkkyyttä vastaan!:)

valmis-normal.jpg