Kirjoitukset ovat ainakin tähän asti jääneet hieman vähille..Yhtä sun toista on kuitenkin tapahtunut. Kävimme mm. göötierkkarissa kesällä Sinin kanssa (siis Sini käväisi vain yleisönä) ja näimme siellä  Adan. Sini kuulemma muistutti ulkonäöltään kovasti äitiään.=) Toivottavasti Sini on saanut myös hienoja luonteenpiirteitä äidiltään. Onnittelut vielä kerran Sirun hienosta luonnetestistä!!! Silja myös tuli samaisissa näyttelyissä neljänneksi lapsikoirakilpailuissa Uman koiran Jullen kanssa. (Jokunen kuva Siljasta ja Jullesta Uma Aaltosen blogissa.)
   Ollaan tavattu viimeaikoina monia koirakavereita, ja Sini on aloittanut tokotreenit. Sini on hyvä keskittymään, ja ainakin kohtuu hyvin hanskassa on jo luoksetulo, katsekontakti, istuminen, maahanmeno, seisominen, paikallaanolo, seuraaminen ja vierellä istuminen. Myös seuraamisessa Sini jää jo hyvin vauhdista istumaan paikalle. Mikään liike ei tietenkään ole vielä täydellistä, esim. paikalla pysyminen tuottaa välillä ongelmia.
    Mittasimme muutama päivä sitten tyttöjä, ja isompiahan he olivat kuin olin luullutkaan. Sini painaa jo yli 9 kg, ja korkeutta on vajaa 30 cm. Pituudesta ei voi sanoa ihan varmaa, mutta ainakin yli 40 cm se oli. Nella painaa n. 25 kg ja korkeutta on lähes 60 cm. Pituutta on hieman korkeutta enemmän.
Tällaista siis viime ajoilta..Syyslomalla menemme pohjoiseen kiertelemään ja käymme ainakin Kemissä..Saa nähdä, onko siellä vielä lunta. Ainakin  pienistä lumiläikistä meidän pihassa tytöt ovat olleet  jo aivan innoissaan!=)