Taas on parin viikon, lähes kuukauden tauko viime blogijutusta. Itselläni ovat työt alkaneet kesäkuun lopussa, joten aika on ollut kortilla, eikä ole kerennyt tulla tännekkään. Koitetaan käyttää vapaa-aika tyttöjen kanssa puuhailuun, eikä tietokoneella istumiseen.

Kesä on tullut, ja itikat ja punkit samoin. Nellalta napsaistiin punkki silmäkulmasta, ja tästä lähtien täytyykin muistaa tehdä koirille punkkitarkastukset säännöllisesti. Naapurin Turre tuli käymään tyttöjen kanssa yhdessä lenkillä. Kamuista pari kuvaa alla. Sinin ruskea silmä oli tuon päivän kumman viirulla. Sinillä oli varmaankin roska tms. silmässä, koska jo illalla silmä oli lähes normaali, eikä seuraavana päivänä huomannut enää mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Onneksi ei ollut mitään vakavampaa kyseessä. 

En tiedä, olenko aikaisemmin tullut maininneeksi Nellan hauskaa tapaa vastata "lauman kutsuun".;) Nellalla saavat aina alkukantaiset vietit vallan, kun läheltä ajaa hälytysajoneuvo vilkut päällä.:D Eilen viimeksi naureskeltiin, kun Nella alkoi ulvoa pää kenossa paloauton mennessä ohitse. Ehkä se on tätä nykyaikaa, kun koirat vastaavat autojen ulvontaan. 

Vielä suru-uutinen lopuksi. Rakkaat kesyrotta-tyttömme Tuittu ja Viuhti jouduttiin lopettamaan 26.6.2013 hengitystiesairauksien ja vatsan syövän vuoksi. Jo aikaisemmin, viime huhtikuussa jouduttiin nukuttamaan ikiuneen trion kolmas jäsen, Nyyti. Nyytillä oli suuri kasvain etutassun alla, ja lopulta kasvain kasvoi jo niin suureksi, että se hankaloitti liikkumista, joten päädyimme tuohon vaikeaan ratkaisuun. Rakkaita tyttöjämme on kova ikävä, mutta onneksi koirat lievittävät kaipuuta, ja tiedämme, että nyt kaikki kivut ovat tytöiltä ohi. Hirvittää jo etukäteen ajatuskin siitä, että joskus olisi luovuttava myös Nellasta ja Sinistä. Koirat ovat kuitenkin kuuluneet elämääni niin kauan kuin muistan, ja tulleet todella tärkeiksi ystäviksi ja perheenjäseniksi! <3

Alla kuvia lenkiltä. Ärsyttää, kun järkkärillä otetuista kuvista parhaat/tarkimmat ovat liian suuria tiedostoja vuodatukselle, joten kuvien laatu ja määrä jää näin aika vähäiseksi, kun vain huonoimmat kuvat saa siirrettyä tänne.

IMG_6836-normal.jpg

IMG_6839-normal.jpg

IMG_6850-normal.jpg

IMG_6863-normal.jpg

IMG_6886-normal.jpg

Kaverukset Nella ja Turre.:)

IMG_6874-normal.jpg

Rakkaat rotta-tyttömme <3

IMG_7119-normal.jpg

Tuittu

IMG_7118-normal.jpg

Viuhti

IMG_6219-normal.jpg

Nyyti