Anna antoi blogin tarinointihomman vaihteeksi minulle, eli Annan pikkusisko Siljalle.

Taas on kuukausi mennyt, eikä yhtään juttua ole vielä kirjoitettu. Tässä kuussa on ollut niin paljon ohjelmaa, ettei tänne ole oikein ehtinyt edes tulla. On ollut lomat sun muut jutut. ; ) Koirienkin kanssa on ollut niin paljon puuhaa.

Olimme hiihtolomalla Vuokatissa lomamatkalla. Koiria ei mukaan viitsitty ottaa koska matka oli niin pitkä. Onneksi tytöt pääsivät tuttuun turvalliseen hoitolaan loman ajaksi. Vuokatissa ilma oli ihana ja luntakin oli noin 10cm enemmän kuin kotona. Pakkastakin oli enimmillään noin. -27 astetta. Mukavaa oli lomalla mutta mukavinta oli kyllä tulla takaisin ja hakea taas tytöt hoitolasta kotiin.

Oltiin tässä yks päivä lenkillä pellolla, ja lunta oli niin paljon, että  Sini raukka joutui ihan kunnolla työskentelemään, että pääsi edes hangessa liikkumaan. Maha maata viistien yritti pysytellä Nellan perässä. Kyllä sitten kun päästiin tielle niin hyvin sitten Sinikin pääsi. Oli siinä itselläkin hommia kahlata lumessa ;o). Täällä on ollut hyvät ilmat ja niistä on kyllä täysin rinnoin nautittu : D