1184586.jpg

Nyt on saatu lähes kaksi viikkoa lomailla, ja taas aika rientää kohti arkea.. Uusi vuosi vietettiin Jyväskylässä koiria ja tuttuja tapaillen sekä tietysti raketteja kammoksuen. Jännityksellä odotin kuinka Sinin kanssa pärjäillään, sillä tämähän oli ensimmäinen uusi vuosi sille. Hyvin kaikki kuitenkin meni, vaikka ulkona ei rakettien pamahdellessa viihdyttykkään. Raukka tuli aina uudestaan perässäni ulos, mutta pamauksen kuultuuan rynnisti sisälle niin lujaa kuin kintuista lähti..Pieni häntä tietenkin koipien välissä. Vähän aikaa sisällä täristyään se lähti taas uhkarohkeasti takaisin meidä luo, mutta heti seuraavan laukauksen aikana hävisi kummasti taas jonnekkin..Sini siis pystyi rauhoittumaan ja palautumaan kohtuullisen nopeasti stressaavasta tilanteesa, mitä ainakin luonnetesteissä näytetään arvostavan.
 Nella otti asian hieman rauhallisemmin, muttei sekään tilanteesta erityisemmin nauttinut. Sohvalla löhöili kuitenkin iltaa.;) Onneksi tällaista rääkkiä on  vain yksi päivä vuodessa!
Me nautitaan täällä vielä pari päivää lomasta, kunnes on aika palata kouluun ja opiskelemaan. Ensiviikolla jatkuu myös Sinin tokoharjoittelut joulutauon jälkeen. Mieli on kuitenkin pidetty virkeänä joululomallakin pienten jälki- ja etsintäharjoitusten ansiosta.. Kävimme katsomassa tänään, josko järvi olisi jo jäätynyt, että pääsisimme hiihtämään ja mökille saareen. Ei ollut vielä jäätä kuin aivan rannassa, mikä ei tietysti ole ihmekkään näin lämpimien säiden takia. Nyt viime päivinä on onneksi saatu taas pakkastakin, mihin oli kyllä aikakin.
Lällällää vielä kaikille Jyväskyläläisille ja muille tutuille, joilla alko koulu jo tällä viikolla;p

1184578.jpg
Yksityiskuva myös Nellasta.

1184575.jpg
Hei, iso tyttöpäs oon, huomenna jo 8 kuukautta.

1184557.jpg
Pieni suuressa maailmassa..

1184567.jpg


1184547.jpg
Ehtihän sitä vähän istahtaakkin. Silja, Nella ja Sini.

1184435.jpg
Ei näyttänyt jäätä olevan kuin vähän rannassa.

1184430.jpg
Kyllä tää lenkkeily aika rankkaa on..Varsinki ku tuo hihnan toisessa päässä menijä on niin hidas että tarttee kokoaika vetää..

1184410.jpg
Matka jatkuu rannalle..

1184380.jpg
No eihän nyt sentään, tässä mennään jo melkein kylki kyljessä..

1184402.jpg
Eikai isosisko jää jälkeen?